Tjänster


Professional editing for your films and photos

Redigerar film och foto efter dina behov

Det här kan vi göra

Filmredigering

Fotoredigering

Övrigt

Professionell filmredigering för youtube, presentationer, hemmavideo, semesterfilmer eller speciella tillfällen som bröllop.

Vi klipper och sätter filmerna i ordning, klipper bort onödigt, sätter musik och ljud samt konverterar till lämpligt format.

Få din film digitalt eller på fysiskt media (minneskort, USB eller DVD).

Lägg in snygg grafik i dina filmer. Allt från pratbubblor och text till foton eller annan film ovanpå en annan. Vill du ha mer ljus, skärpa, bättre färger eller liknande i din film kan vi hjälpa dig med det också! Likaså med lämpliga ljudeffekter.

Vi gör även interaktiva menyer till din film, eftertexter och liknande.

På youtube kan vi göra hela din kanal mer professionellt anpassad.

Vill du göra dina foton snyggare? Klippa dem snyggt, göra färger och ljus snyggare? Vi gör professionell bildbehandling med alla sorters foton och för alla ändamål! Ska dina foton användas i en bok? Vi ser till så att de får rätt färgprofiler och ljus!

Behöver du hjälp att scanna analoga kopior eller negativ/positiv? Vi gör bleka foton som nya och suddigt skarpt!

Byt ansikten eller kläder. Retuschera bort skavanker eller lägg till saker som inte finns. Vi gör alla sorters effekter till dina foton! Vill du ha en regnbåge eller lejon i ett foto? Eller byta ögonfärg eller bakgrund i ett foto?

Oavsett vad du vill få ut av dina foton har vi redskapen och kunskapen att ge dig det du önskar!

Vill du göra snygga interaktiva fotoalbum online eller snygga bildspel på en DVD? Kanske ge ut din film med professionella menyer och kapitelangivelser? Oavsett vilken typ av digitala utgåvor du vill göra finns vi här för dig! 

Kanske vill du bara sätta upp en molntjänst eller bildbank? Vi fixar det mesta!

Söker du något som inte beskrivs ovan? Kanske är du ute efter hjälp att göra en fotobok eller en ny webbsida där du kan samla dina alster eller erbjuda dina tjänster? Kan vi inte hjälpa dig själva kan vi säkert tipsa dig om vart du ska vända dig för att få bästa hjälp. Hör av dig med din förfrågan, oavsett vad du har för film- och fotobehov!

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

VANLIGA FRÅGOR


F: Kan jag få hjälp oavsett ämne?

S: I stort sett. Vår metod bygger på att hjälpa dig hitta rätt väg själv. Beskriv det du behöver hjälp med så hör vi av oss med hur vi kan hjälpa dig.


F: Hur hjälper ni mig?

S: Beroende på vad du behöver hjälp med tar vi fram en plan just för dig. Den mesta hjälpen får du via e-post där vi ger feedback på dina arbeten men vi kan även kommunicera via skype när du behöver diskutera.


F: Vad har ni för erfarenhet?

S: Studentcoachen utgörs av människor som är vana att handleda studenter eller som jobbar med text.

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU BEHÖVER HJÄLP MED OCH NÄR DU BEHÖVER DEN SÅ HÖR VI AV OSS INOM 24 TIMMAR.

ALL KONTAKT GÖRS VIA E-POST TILL EN BÖRJAN.

Copyright @ All Rights Reserved