Om sfof


Professional editing for your films and photos

Redigerar film och foto efter dina behov

Det här kan vi göra

Filmredigering

Fotoredigering

Övrigt

Professionell filmredigering för youtube, presentationer, hemmavideo, semesterfilmer eller speciella tillfällen som bröllop.

Vi klipper och sätter filmerna i ordning, klipper bort onödigt, sätter musik och ljud samt konverterar till lämpligt format.

Få din film digitalt eller på fysiskt media (minneskort, USB eller DVD).

Lägg in snygg grafik i dina filmer. Allt från pratbubblor och text till foton eller annan film ovanpå en annan. Vill du ha mer ljus, skärpa, bättre färger eller liknande i din film kan vi hjälpa dig med det också! Likaså med lämpliga ljudeffekter.

Vi gör även interaktiva menyer till din film, eftertexter och liknande.

På youtube kan vi göra hela din kanal mer professionellt anpassad.

Vill du göra dina foton snyggare? Klippa dem snyggt, göra färger och ljus snyggare? Vi gör professionell bildbehandling med alla sorters foton och för alla ändamål! Ska dina foton användas i en bok? Vi ser till så att de får rätt färgprofiler och ljus!

Behöver du hjälp att scanna analoga kopior eller negativ/positiv? Vi gör bleka foton som nya och suddigt skarpt!

Byt ansikten eller kläder. Retuschera bort skavanker eller lägg till saker som inte finns. Vi gör alla sorters effekter till dina foton! Vill du ha en regnbåge eller lejon i ett foto? Eller byta ögonfärg eller bakgrund i ett foto?

Oavsett vad du vill få ut av dina foton har vi redskapen och kunskapen att ge dig det du önskar!

Vill du göra snygga interaktiva fotoalbum online eller snygga bildspel på en DVD? Kanske ge ut din film med professionella menyer och kapitelangivelser? Oavsett vilken typ av digitala utgåvor du vill göra finns vi här för dig! 

Kanske vill du bara sätta upp en molntjänst eller bildbank? Vi fixar det mesta!

Söker du något som inte beskrivs ovan? Kanske är du ute efter hjälp att göra en fotobok eller en ny webbsida där du kan samla dina alster eller erbjuda dina tjänster? Kan vi inte hjälpa dig själva kan vi säkert tipsa dig om vart du ska vända dig för att få bästa hjälp. Hör av dig med din förfrågan, oavsett vad du har för film- och fotobehov!

OM OSS

Vill du börja med youtube? Få snygga semestervideos? Eller göra något extra speciellt med dina foton?

Kanske är du redan någon som jobbar med detta och behöver extra mankraft?

Svensk film- & fotoguide hjälper dig få ut det lilla extra av dina ​filmer och foton.

Vi gör all typ av film- och fotoredigering och vi använder altid de senaste programmen med största möjligheterna i vårt arbete! 

Se några exempel från vår portfolio under 'Exempel'.KONTAKTA OSS

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU BEHÖVER HJÄLP MED OCH NÄR DU BEHÖVER DEN SÅ HÖR VI AV OSS INOM 24 TIMMAR.

ALL KONTAKT GÖRS VIA E-POST TILL EN BÖRJAN.

 
 
 
 

VANLIGA FRÅGOR


F: Vad kostar det?

S: Vi arbetar utifrån en timkostnad men denna blir vanligtvis lägre ju mer arbete det är. Innan vi börjar får du alltid en gratis offert utifrån dina behov och önskemål.  


F: Vad behöver ni för en offert?

S: Det hjälper om du vet antalet foton, minuter film eller mängden grafik du vill att vi ska arbeta med. Det är också bra om vet vilken slutprodukt du vill ha. Om du inte vet detta kan du göra en uppskattning så kan vi ge ett ungefärligt pris.


F: Ger ni fri konsultation?

S: Du får alltid en fri offert eller fritt prisförslag. Vill du diskutera olika alternativ men är osäker på vad du vill ha och önskar få en konsultation där vi bollar idéer och kommer fram till vad du behöver bjuder vi på första halvtimmen över telefon. 


F: Hur lång tid tar det?

S: Tillsammans med din offert får du också ett tidsförslag. Uppskattad tid beror på storleken på arbetet  och vilken typ av order det är. Vid stor efterfrågan kan det också påverka hur mycket tid ett arbete tar. 

Copyright @ All Rights Reserved